Bianca Ingrosso: ”Allt har gått så snabbt för mig”

Bianca Ingrosso: ”Allt har gått så snabbt för mig”

Bianca Ingrosso har haft en intensiv höst med inspelning av Wahlgrens värld och flytt till egen lägenhet. Att lämna radhuset på Lidingö har stärkt relationen till mamma Pernilla, men att bli vuxen är inte en dans på rosor.

Hösten 2017 var intensiv för Bianca Ingrosso som inte bara spelat in en ny säsong av familjens succéprogram Wahlgrens värld på kanal 5. Hon har också tagit steget att flytta från mamma Pernilla och sina småbröder Benjamin och Theo i radhuset på Lidingö till en lägenhet i Norra Djurgårdsstaden i Stockholm. Att vara tv-stjärna och en av landets största influencers med över en halv miljon följare på Instagram kräver mycket tid, vilket har gjort att Bianca än så länge inte hunnit boa in sig ordentligt i nya lyan.
– Jag är ju aldrig i lägenheten så jag hinner inte riktigt få till det. Jag har fortfarande massvis jag vill göra. Som renovering av kök, badrum och golv. Jag vill sätta upp gardiner, hitta rätt matta att ha under soffbordet, jag har ingen tv än, sminkbord och rätt garderober ska in i lägenheten, hyllor ska byggas, säger Bianca som nu har bott själv i ett halvår.

Biancas pojkvän Philippe Cohen pluggar sitt sista år i London, så varvat med allt jobb blir det täta resor till den brittiska huvudstaden. Att ha distansförhållande tycker Bianca kan vara positivt på många sätt.
– Jag och Philippe är inte ett par som har svårt för distansen. Vi gjort slut hela tre gånger under våra tre år, men det har aldrig haft något att göra med distansen. Vi kan snarare uppskatta distansförhållandet då man verkligen får fokusera på sitt när man är ifrån varandra och sen ge hela sitt hjärta när man ses. Vi har båda väldigt mycket just nu med jobb för mig och skola för Philippe så detta funkar utmärkt i våra liv. Just nu har vi det så bra som vi aldrig har haft det.

Bianca Ingrosso och pojkvännen Phillippe

Bianca säger också att hon själv har utvecklats mycket som flickvän under sina tre år med Philippe. Hon beskriver sig som en helt annan flickvän i dag, och att det är till det bättre.
– När jag är i ett förhållande ger jag mitt allt. Inget betyder lika mycket som Philippe gör för mig. Inga pengar i världen kan få mig att stanna hemma i Stockholm en helg när jag har planerat att åka till honom i London. Jag skulle säga att jag är en fantastisk flickvän som alltid finns där, lyssnar och tar in. Sätter den andra i första hand, fortsätter att överraska och leka med den sexiga delen av förhållandet och får förhållandet att utvecklas till det bättre. Men jag kan också vara väldigt krävande med mina humörsvängningar. Ena dagen kan jag vara energisk, vill hitta på en massa och pussas hela dagen, dagen efter vill jag inte gå upp ur sängen och gråter utan anledning.

Vi är mer som kompisar och ett underbart team

För Bianca betyder familjen allt och tidigt i relationen med Philippe gjorde hon klart för honom att hon ville kunna se en framtid med att bilda egen familj.
– Det är så viktigt för mig att min partner också ser en framtid med familj, barn, giftermål och allt det. Annars är det inte äkta för mig. Sin egen familj och särskilt mamma Pernilla upplever hon sig ha kommit närmre sedan hon flyttade hemifrån.

– Min och mammas relation har nog aldrig varit så bra som sedan jag flyttade. Vi har aldrig fungerat när vi gått på varandra och bott för nära inpå, tyvärr. Vi fungerar bättre som kompisar som inte stör den andra med åsikter. Vi är mer som kompisar och ett underbart team. Nu är det bara kärlek, roligt och mysigt att vara mor och dotter. I stället för att bara bråka, skrika och nästan spy på varandra.

Familje Wahlgren Ingrosso på premiär för filmen Tarzan

Men att bli vuxen och stå på egna ben har också sina prövningar och för Bianca har det varit en jobbig övergång.
– Jag tycker att nästan allt är jobbigt. Allt har hänt så snabbt för mig. Inte bara att flytta hem ifrån och kunna ha hand om sin egen ekonomi utan allt ansvar jag har gentemot vuxna människor. Att det är så många som förlitar sig på mig, mina talanger och min tid inom mitt yrke. Att jag redan vid 22 års ålder förväntas ha allting klart liksom. Att jag ska veta allt inom allt. Jag håller fortfarande på att lära mig hela industrin och gör bara mitt bästa, men ibland är det svårt när man sitter på ett möte i ett rum där alla är dubbelt så gamla och har gjort detta i 20 år medan jag precis börjat. Och kraven är lika höga och stora på mig som på dem.

Samtidigt tycker Bianca att det är kul att få utvecklas.
– Att vara vuxen för mig är att vara kreativ och utvecklas, och jag ser fram emot vad framtiden har att erbjuda. Att bara bli bättre och bättre, och att jag får lära mig av mina misstag på vägen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *